🟢 De markten zijn met gestegen. Iedereen in onze community van meer dan 120.000 leden weet wat hij moet doen.
U ook?
KORTING van 40% benutten

Marktbeeld 29 april 2020

Gepubliceerd 29-04-2020, 10:20
ABNd
-
  • Gisteren had ABNAMRO (AS:ABNd) ALWEER een langdurige storing in haar systemen. Dat valt nu wel op dat het heel veel voorkomt.
  • De VS kwam gisteren boven de 1 miljoen bevestigde Corona gevallen. Op dat moment waren er officieel ook al 56.800 mensen aan de ziekte overleden. Volgens de Amerikaanse president doet zijn regering het fantastisch. Nadat in januari en februari China regelmatig geprezen werd door de president is het nu zo dat China het helemaal gedaan heeft. Jammer dat er geen kritiek vanuit de VS was toen het er nog echt om deed.
  • De hulpcheques voor de bevolking van de VS zijn een puinhoop. Veel mensen hebben de eerste nog niet eens gehad, maar de tweede maand huur of hypotheek komt er nu aan. Bijna 30 miljoen mensen zijn hun baan kwijt. Amerikanen hadden voor de crisis gemiddeld geen 450 dollar vrij. Hoe gaat dat worden nu ze geen inkomen hebben en de cheques niet op tijd krijgen?
  • Vanuit Neo Finance krijg ik nu iedere maand 352 euro aan rente en aflossing uitbetaald. Ik herinvesteer dat geld. Ik zou me natuurlijk ook kunnen laten uitkeren. Als ik dat doe, dan loopt mijn account in enkele jaren weer leeg, maar ik heb wel 352 euro per maand die al die tijd blijft binnenkomen. Ik zou ook alleen de rente kunnen laten uitkeren. Dat komt nu neer op netto ongeveer 170 euro per maand. In dat geval blijft dat doorgaan, want mijn account blijft dan intact. Ik heb nu 11.600 euro ingezet. Dat account is nog groeiende, dus het percentage rente loopt ook nog op. Immers alles wat ik deze maand heb ingezet heb ik nog geen rente over gekregen.
  • Neo Finance heeft nu ter waarde van meer dan 50 miljoen euro aan leningen uitgezet. Ze zijn daarmee in Litouwen het grootste crowdfunding platform ooit. De groei zit er nog goed in een een flink deel daarvan komt uit de Benelux!
  • Gedurende deze crisis is het vermogen van Amerikaanse miljardairs gigantisch TOEGENOMEN. Vooral Jeff Bezos werd enorm veel rijker. Naar schatting is hij sinds 1 maart 25 miljard meer waard geworden. Zou dat geld niet gewoon de samenleving in moeten? Hoe kan het zijn dat in de VS en hier er voedselhulp aan de armen nodig is, terwijl miljardairs miljarden rijker worden?

Actuele commentaren

Volgend artikel wordt geladen...
Risico Openbaarmaking: Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.
De Engelse versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Alle rechten voorbehouden.